Om os

Vi er Envista Forensics. 

Navnet blev lanceret i 2017 og selskabet bag navnet er tidligere kendt som PT&C|LWG. Endvidere består Envista Forensics af AREPAs tidligere afdeling for undersøgelse af tekniske skader kaldet AKTIVSKADE. 

AREPA er i dag et søsterselskab til Envista Forensics og beskæftiger sig fortrinsvis med udbedring af tekniske skader efter brand, vand, el samt andre skadetyper.

Envistas dækker behovet for at forsikringsselskaber og andre skadetilknyttede personer så som jurister, konsulenter, loss adjustere m.m. kan få komplekse skader analyseret og få et klart billede af årsag og omfang.

Vores nye identitet er forankret i vores styrke indenfor analyse på skader overalt i verden. 

Vi har mere end 300 professionelle specialister fordelt på 30 kontorer i på 4 kontinenter som tilsammen udgør et samlet Envista team. 

Vi er en industrileder på vores felt og er meget engageret i at udvikle og altid tilbyde den absolut bedste løsning til vores kunder og partnere.

Vores mission er enkel:

  • Vi leverer sikkerhed til vores kunder når de mangler det mest: Når udstyr, systemer, strukturer eller data er truet af skade eller ved retssager.
  • Vi identificerer årsag og ansvar; Vi identificerer skaders årsager og omfang og tilbyder en række løsninger til at bringe ”kunden tilbage situationen før skaden skete”
  • Vores eksperter er betroede rådgivere til industrien. Deres ekspertise er bred og dyb og kan modstå pres fra opponerende kræfter.
  • Vores services kan anvendes globalt og vi er stålsatte på altid at levere den bedste kvalitet i vores undersøgelser og rådgivning.

Eftersom indsatsen fra skade til løsning bliver stadig mere kompleks har Envista udviklet en række services der kan hjælpe vore kunder. Vi har endvidere et vidtfavnende partnernetværk så vi kan tilbyde vores services ved næsten alle typer skader.

Vores personale er dedikeret til at give den bedste tænkelige løsning baseret på stor erfaring og ”Sikkerhed i en usikker verden”

“Certainty in an Uncertain World”